Izvor:
07.07.2017 u 15:51
0

DA, JA SAM PSIHOPATA: Ovako izgleda ljubav sa mnom, a evo šta nikako ne smete da mi uradite!

Atina Voker odlučila je da potpuno iskreno pruži uvid u ljubavni život osobe kojoj je dijagnostifikovana psihopatija

Mi smo pune ruke posla za osobu čiji mozak je normalno “povezan”. Intimnost može da bude problem. Ja nisam “povezana” tako da iskazujem emocije, da volim normalno i da budem normalna u vezi.

Kada su svi znakovi koji ukazuju da je nekome potreban fizički kontakt, zagrljaj kada je uznemiren ili intimno povezivanje, ja ih ne vidim tako jasno i stalno moram da se podsećam da obraćam pažn ju na takve stvari kako mi ne bi promakle.

Veoma sam lojalna, i za razliku od “standardnih psihopata”, ja ne verujem u varanje. Ne radim to, i istog trenutka ću takvu osobu udaljiti iz svog života.

Sa mnom je teško svađati se. Umem da budem manipulativna i agresivna u svojim napadima i znam šta te ljude najviše boli i direktno tamo udaram.

Sve ovo mora da bude stavljeno pod kontrolu kako bi veza sa mnom uopšte imala nekakvu šansu.

Moram da prepoznam sve ove negativne stvari i nateram se da svesno radim na tome da ih sprečim.

Ja rešavam stvari. Ne želim da beskrajno slušam kako sam nekoga uznemirila. Recite mi da ste uznemireni, objasnite mi situaciju bez toga da pokušavate da manipulišete mnome i daću sve od sebe da rešim taj problem.

Ne borite se sa mnom emocijama, to nikada neće uspeti. Samo ćete mi izgledati slabo, a ja ne volim i ne poštujem slabost. Ipak, borite se. Ako popustite svaki put, ni tada vas neću poštovati.

Previše ste laki i previše lako odustajete.

Ja od partnera tražim snagu koja će mi jasno pokazati od čega je ta osoba sazdana.

Možda ćemo se svađati, ali tada ću znati da mi ne podilazite jer je tako lakše.

Ja sam i sebična. To će uvek biti tu. Prva stvar na koju pomislim je ono šta ja želim. Kako bi se to promenilo, moram da nekako sprečim svoju početnu reakciju i odlučim da ću nešto umesto toga da radim nešto drugo.

Sve je izbor.

Ako je osoba pored mene dovoljno vredna, dozvoliću sebi da me pokreću njene želje. Ako nije, nastaviću dalje, a ta osoba će i dalje ostati u prošlosti.

Sa mnom je teško. Ja jednostavno ne razumem “normalne” ljude. Ne znam zašto vam je potrebno toliko pažnje, fizičkog kontakta ili beskrajnog razglabanja o problemima.

Uopšte to ne razumem.

Nećete me nikada razumeti. Nikada nećete znati zašto se osećam slomljeno posle svađe. Mislićete da mi nije stalo jer na određene situacije ne reagujemo onako kako očekujete.

Ipak, ako pokušate da razumete barem delić stvari koje nam se nalaze u glavi, uspećete – i biću vaša.

izvor/telegraf

izvor/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter