Izvor:
07.07.2017 u 23:57
0

DA LI JE ON PRAVI? Ovih 10 znakova vam otkriva da li je to ljubav za ceo život!

Ako se pronađete u sledećem tekstu, ne brinite! Sledeći signali odaju da ste u pravoj vezi!

Komunikacija vam je SAVRŠENA

Veza u kojem oba partnera znaju kako da komuniciraju jedan s drugim čak i u teškim vremenima predodređena je za uspeh. U zdravoj vezi ljudi umeju da razgovaraju o škakljivim temama i ne plaše da kažu iskreno kako se osećaju.

Održavate prisnost u vezi

Pritom ovde ne mislimo na javno izražavanje nežnosti, jer ono može, a i ne mora da postoji, dok je ono u četiri zida garant dobre veze. Poljupci i nežni pogledi nisu degutantni u kakvom god društvu da se nalazite i nemojte se stideti svojih osećanja.

Pravite kompromise

Sposobnost da se nađete na pola puta s partnerom tokom svađe je dobar znak za vašu vezu. Ukoliko ste spremni da popustite ponekad i saslušate partnera budite sigurni da će on i te kako ceniti na duže staze.

Isprobavate nove stvari zajedno

Veza koja je uzbudljiva i partneri koji su spremni da isprobaju ne samo nove stvari u seksu, već i u običnim stvarima imaju velike šanse da ostanu zauvek zajedno. Svi želimo pored sebe osobu sa kojom ćemo moći i na Mesec ako nam to padne na pameti, zar ne?

Smejete se životu u lice

Koji god problem da naiđe zajedno ćete naći rešenje i smejaćete se tome da vam ništa ne može dok ste zajedno!

Imate odvojene interese

Zajednički interesi mogu pomoći vezi, ali isto je tako važno da svaki partner ima svoje posebne hobije, društvo, interesovanja. Osim što imate vaš mali svet, imate i svako svoj poseban koji samo dopunjuje savršen odnos koji gajite.

Imate potpuno povjerenje u svojeg partnera

Ako si oba partnera čvrsto veruju jedan drugom -raskid im se sigurno neće dogoditi. bBez povjerenja nema kalitetnog prijateljskog, a još manje ljubavnog odnosa.

Poštujete se

Posle poverenja, sledeća bitna stavka je poštovanje. Gubitak poštovanja jasan je znak da se bliži kraj vezi.

Imate iste ciljeve

Koji god da su ciljevi u pitanju oni moraju biti usklađeni kako bi veza potrajala i zavrsila se srećno. Različiti životni ciljevi će samo udaljiti partnere jer će svako vući na svoju stranu.

Imate slične životne navike

Svaka veza je komplikovana čak i u najboljim okolnostima. A ako jedan partner ima nezdrave navike poput preteranog uživanja u alkoholu, izlascima, veza će značajno ispaštati. Upravo zato najbolje šanse za uspeh imaju oni parovi koji su emocionalno zdravi i koji se znaju da se nose sa svim nevoljama koje im život nosi.

Cosmopolitan
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter