Izvor:
08.07.2017 u 18:06
0

NEMA GREŠKE: Ovi znaci pokazuju da li ste pronašli srodnu dušu!

Nije svaka veza zdrava veza i zato bi bilo dobro da na vreme shvatite u kakvoj ste situaciji, jer samo tada možete nešto da promenite.

Mnoge žene zaglave sa jednim partnerom misleći da je on čovek njihovog života, pa često prekasno shvate da su se prevarile. Evo kako da otkrijete da li je vaš muškarac zapravo vaša srodna duša.

Svako bi želeo da pronađe pravu ljubav, svoju srodnu dušu, svoju drugu polovinu s kojom se savršeno slaže.

Ipak, realnost je nažalost takva da retki srećnici u tome uspeju, piše 24 sata.

Najčešće su za to krivi površni odnosi i pogrešni prioriteti u životu.

Postoje ljudi koji se tom tematikom ne zamaraju previše, jer im je jedino važno da nisu sami, a postoje i oni koji se pitaju gde je njihova prava druga polovina.

Da ne bi bili u zabludi da ste već pronašli svoju srodnu dušu, tu je sedam znakova koji jasno pokazuju da “to nije to”, da partner sa kojim ste u vezi nije za vas.

Važno je da verujete svom instinktu i da krenete dalje kada je to potrebno, jer nema svrhe da gubite vreme i energiju.

Ovo su znakovi da partner nije vaša srodna duša.

Nije u stanju da čita vam misli

Srodne duše su u stanju često da komuniciraju bez reči, jer se dobro poznaju i razumeju. Ako to nemate s trenutnim partnerom, tada verovatno to nije to.

Između vas nema seksualne ili romantične hemije

Nema leptirića dok se ljubite, nema romantičnih izlazaka, seksualni apetiti su vam slabi, nedostaje strasti.

Nikad vas ne pohvali

Pravi partner, kojem je stalo, želeće da vas oraspoloži, podrži, da vas razume će vas. Zato će da uradi sve da se osećate dobro u svojoj koži.

Kritikuje vas stalno i ne osećate se prijatno s njim

Sa srodnom dušom bi trebalo da se osećate prijatno i da bez problema budete ono što jeste. Ako uz partnera ne možete da se opustite i ako se pretvarate da ste nešto što niste da vas ne bi kritikovao, ili ako stalno imate potrebu da se pravdate, tada on nije za vas.

Često se nađete u situaciji da drugima pravdate njegove postupke

Partner koji vam je srodna duša neće da vas dovodi u situacije da njegovo ponašanje, reči ili način razmišljanja morate da pravdate pred porodicom i prijateljima.

Ne razvedri se kad vas vidi

Na primer, kad se vratite s posla ako vas partner ne pogleda kao da mu je drago što vas vidi, ako se ne razvedri, ako se ne nasmeje, onda nemate šta da tražite zajedno.

Uz njega se ne osećate sigurno

Srećan i zdrav ljubavni odnos daje osećaj sigurnosti, ali ako ste iz bilo kog razloga zabrinuti da vaš partner možda flertuje s drugima ili vam kroz glavu prolaze dileme o zajedničkoj budućnosti, tada to nije prava veza za vas.

Izvor: telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter