Izvor:
10.07.2017 u 02:36
0

NISU SAMO OBLINE: Ovo su stvari koje muškarci traže kod žena!

Iako se danas najviše pažnje posvećuje fizičkom izgledu i čini se da muškarci padaju samo na obline, istina je malo drugačija. U svojoj partnerki muškarci ipak traže nešto drugo.

Iskrenost

Pravi muškarci nadasve cene ženu u koju mogu imati poverenja i s kojom mogu biti iskreni. Ona će sačuvati njegovu tajnu iz prošlosti ili neće naglasiti njegovu manu u društvu uz čašicu više.

Poštovanje

Muškarac ne želi da bude s osobom koja ga ne poštuje. Kolege i porodicu baš ne možemo da biramo, no ova je osobina nužna za kvalitetnu vezu. Žena koja ga ne spušta i ne omalovažava, koja zna da da konstruktivnu kritiku bez vređanja pravi je dragulj i zreo muškarac to zna da ceni.

Smisao za humor

Osobina koja je svakako na vrhu prioriteta. Žena koja zna da ga nasmeje i opusti nakon napornog dana pravi je dobitak. Muškarci naprosto obožavaju kada se žene smeju njihovim šalama, ali oduševljeni su kada njihova partnerka uspe da nasmeje njih i naterati ih da bar nakratko zaborave na obaveze.

Inteligencija i samopouzdanje

Na sreću, sve se više muškaraca ne boji samopouzdanih i inteligentnih žena, dapače znaju koliko su zajedno moćan par.

Ambicija i kreativnost

Partnerka koja na njih deluje kreativno i podsticajno pravi im je saveznik i dobitna kombinacija.

Dobra devojka zlatnog srca

Da, istina je – neki muškarci padaju na zločeste devojke, no kada veza postane ozbiljna, pored sebe žele toplu i nežnu osobu koja će se prema njima lepo odnositi.

Šarm

U jednoj epizodi popularne serije “Sajnfild”, Džeri je izlazio s prelepom plavušom koja ga je šarmom izvlačila iz neprijatnih situacija. Zbog šarmantne žene toplije im je oko srca.

Dobro telo

Iako će retko koji muškarac priznati da voli kada mu odmeravaju ženu, ipak je malo onih koji zbog toga nisu ponosni. Muškarci žele da pokažu da su je baš oni osvojili.

Lepo lice

Pod tim ne podrazumevamo klasično lepo lice, već lice koje je određenom muškarcu prijatno i lepo za gledanje.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter