Izvor:
10.07.2017 u 14:12
0

ZNACI KOJI GA ODAJU: Evo kada je muškarac spreman za BRAK!

Američko istraživanje otkrilo je da se više od polovine muškaraca od 21. do 34. godine žele što pre da se oženi i ima decu.

Kolumnista portala "AskMen.com" Endi Ajzenkopf smatra da brak pruža brojne prednosti za muškarca

Prema njegovom spisku, ovo su znaci koji odaju mladoženju.

1. Želja za "smirivanjem"

Ako muškarac gubi interes za čestim izlascima i pijankama sa ekipom, spreman je da "smiri". Zbog toga će češće davati znake da razmišlja o budućnosti odnosa.

2. Zajednički život mu je privlačan

Ako mu je dosadilo nalaženje u gradu spreman je da ljubav "zagospodari" njegovim životom.

3. I mane su mu prihvatljive

Za razliku od prošlih veza ne smeta mu što njegova partnerka satima šopinguje, ismejava ga zbog njegove kolekcije dresova ili helikoptera na daljinsko upravljanje. To su znaci da ceni njen karakter

4. Zamišlja je kao majku svoje djece

Muškarac koji svoju devojku zamišlja kao majku njihove dece time pokazuje da temelj odnosa nije strast ili prolazna zaljubljenost, već poštovanje i ljubav, kao i poverenje da će ona biti sjajna majka.

Izvor:superzenab92.net
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter