Izvor:
15.07.2017 u 14:21
0

REKAO JE DA VAS VOLI? Proverite da li to stvarno misli!

Izjavljivanje ljubavi je najlepša stvar na svetu – proverite da li vaš partner to zaista misli.

Lepo je čuti od partnera sa kojim ste u vezi da vas voli. Međutim, da li su u pitanju samo prazne reči koje koristi kako bi vas iskoristio za nešto ili to zaista misli i želi da provede ostatak života sa vama?

Evo kako to možete da znate:

1. Tretira vas kao prioritet

Kada vas neko zaista voli, oni vam to neće samo reći, već će i pokazivati svoje emocije krzo razna dela. Osoba koja je zaljubljena uvek stavlja partnera na prvo mesto.

Nikada nećete imati osećaj kao da ste nečiji rezervni plan. Bez obzira na to gde vaš partner ide ili šta radi, uvek će biti tu kada vam je potreban.

Ako vam kaže to i zaista misli, to će vam i svakodnevno pokazivati.

2. Spremni su na kompromis i žrtvovaće se za vas

Osoba koja zaista misli ono što kaže će svoju ljubav pokazivati ne samo kada je sve savršeno, već i kada stvari možda krenu po zlu.

Ako nikada nije spreman na kompromis ili se ponekada malo žrtvuje, onda je to jasan znak da osećanja nisu uzajmna.

Naravno, vaš partner ne mora da ostavi sve što radi i odmah dotrči do vas kada vam nešto treba, ali mora da vam jasno stavi do znanja da je kompromis neophodan za srećnu vezu.

Pritom, ovde se ne radi o novcu i poklonima, već vremenu. Gde je tokom zajedničkog odmora ili kada se desi neka kriza? To je najbolji pokazatelj prave ljubavi.

3. Njegova ljubav je bezuslovna

Ljubav bi trebalo da bude bezuslovna. Kada je ona prava, partneri ne kažu da će probati da reše neki problem, pa ako ne uspeju – to je onda kraj. Prava ljubav podrazumeva podršku i rešavanje svih problema po svaku cenu.

Da li vas partner voli i kada ima najgori dan u životu – ili vi?

Svako od nas ima svoju ružnu stranu, a ako je video vašu i dalje vas voli, a ne omalovažva, vređa ili podsmeva zbog toga, onda znate da misli to što priča.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter