Izvor:
17.07.2017 u 01:25
0

DA LI JE REALNO? Ovo je novi trend u seksu i veoma je bizaran!

Novi hit je, za ne poverovati je analni botoks, tretman koji podrazumeva ubrizgavanje botoksa upravo na to područje, a sve je počelo nakon što je poznata manekenka Krisi Tajgen svetu otkrila kako ne voli pozu "otpozadi", jer ne želi da njen suprug Džon Ledžend vidi taj deo njenog tela.

Njen stav naišao je na glasno odobravanje velikog broja žena u svetu koje su se složile da su im takvi predlozi u seksu često jako neprijatni. Američki doktori potvrdili su sve veću popularnost ovog tretmana, a danas postoje i oni koji su se specijalizovali za to područje. Tretmani uključuju sužavanje, fiksiranje i oblikovanje analnog dela tela.

Izvor: Avaz
foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter