Izvor:
22.07.2017 u 00:30
0

VEČERAS NE ISPUŠTAJTE PARTNERA IZ VIDA: Najviše prevara dešava se 21. jula, a evo zašto!

U Americi je današnji dan poznat pod imenom "Frisky Friday", a odredila ga je jedna stranica koja povezuje ljude, koji žele imati aferu.

Ako vaš partner ili partnerka večeras planiraju izlazak bez vas, možda biste trebali razmisliti o tome hoćete li ih pustiti jer upravo se današnji dan, 21. jula, smatra onim kada je najverovatnije da će vas partner prevariti.

Stranica je sprovela istraživanje na 300 svojih članova i utvrdila kako je veća verovatnoća da će ljudi varati partnere dok je vreme toplije jer sve više vremena provodimo napolju i u druženju s drugim ljudima.

Leto donosi uzbudljivu atmosferu u zraku i iako većina nas uživa u takvom vremenu, skrivena je istina da je sezona idealna za preljubu.

Ne smemo ni zaboraviti kako ovde ulogu ima i odeća koje je sve manje na nama i kojom pokazujemo sve više kože, a tako dobijamo koktel spomenutih stvari, što je odličan temelj za varanje kojem ne mogu odoleti ni oni najverniji među nama.

Početkom jula verovatno'a za varanje bila je 20 posto, a sada se popela na 45 i samo raste.

Index.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter