Izvor:
24.07.2017 u 12:57
0

ŠOKANTNA ISPOVEST TINEJDŽERKE: Spavala sam sa očuhom, a bila sam nevina!

U današnje vreme ništa nije neverovatno i događaju se situacije koje niko ne bi mogao da pretpostavi.

Ovo je ispovest devojke koja nije uspela da odoli svom očuhu.

"Roditelji su mi se razvei kada sam bila veoma mala. Imala sam oko dve godine.. Nisam nešto "osetila" taj razvod, jer su me zaista volela oba roditelja…

Išla sam za vikend kod tate. On se preselio na drugi kraj grada. Rekao je da ne želi da bude blizu mame, ni da je sreće. Razumela sam to, iako sam bila dosta mala.

Mama je počela da se viđa sa nekim čovekom, nisam znala o kome se radi. Samo bi mi rekla: "Idem da se vidim sa Markom… Vukom, Mirkom…"

I tako su se ređali muškarci…

Kada sam odrasla, i sama sam shvatila šta je radila. Ubijala je usamljenost. Nije želela ni u jednom momentu da bude sama. Sada sam zaista mogla da je razumem.

Stvarno sam zavolela Ljubu. On je bio mamin… dečko, a zatim su se verili i na kraju venčali. Bila je sa njim već neko vreme i činilo se da im dobro ide. Bar je to ona želela da mislim.

Jedno pre podne, ja sam išla posle podne u gimnaziju. Mirko je ostao kod kuće da završi neke poslovne obaveze. Čekao je partnera da dođe, kako bi išli da pokažu klijentima kuću u blizini naše.

Međutim, klijent i partner su mu kasnili i mi smo krenuli da pričamo o kućama, odmorima, bazenima… Pitao me je kako je moguće da tako lepa devojka kao ja nema dečka… I tu je krenuo sa dodirima.

Prvo mi je čačkao pramen kose, da bi onda krenuo da me mazi po licu… Nisam bila sigurna šta radi, s obzirom da nikada nisam imala seks ni sa kim pre. Ali, mogla sam da pretpostavim šta je krenuo da radi.

U sebi sam osetila potrebu da se oduprem, ali ipak nisam. Prepustila sam se. Počeo je da mi mazi butine i zavukao ruku ispod suknje.. Preplavio me je talas uživanja.. Samo sam se opustila i dala da me on vodi.

Bilo je sjajno. Mislila sam da neće biti toliko nežan. Dogodilo se još nekoliko puta, pre nego što ga je moja majka ostavila. Bilo mi je žao što ga više neću viđati, ali sam ipak bila srećna jer nisam želela da moja majka bude sa nekim ko bi pre bio sa njenom ćerkom, nego sa njom.

Majka nikada nije saznala…."

Happytv.rs/Alo
Foto: Superzena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter