Izvor:
30.07.2017 u 03:22
0

MISLITE DA JE DOBRO KADA VAS NA PRVOM SASTANKU GLEDA U OČI? Žestoko ste se prevarile!

Čuveni prvi sastanak, zauvek nam ostane u sećanju.

Ipak, često se naglašava da je jako bitno ako vas partner naročito na prvom dejtu gleda pravo u oči.

Međutim, najnovija istraživanja tvrde suprotno.

Godinama unazad su se pojavljivala, ako mogu da ih nazovem pravila, koja su bila vodiči devojkama za muvanje i dejtove, ali i kasnije kroz vezu.

Istraživanje koje je sprovedeno na institutu u Kanzasu je pokazalo da postoji jednostavan način da saznamo da li se nekome sviđamo, bez čitanja suvišnih časopisa i raspitivanja na forumima. U istrživanju je učestvovalo više od stotinu studenata kojim su pokazane slike devojaka i tada je trebalo da odluče sa kojom bi se družili a sa kojom nešto više. Testiranje je pomoglo istražiteljima jer su oni tada pratili poglede ispitanika i shvatili šta se najviše, a šta prvo uoči na slici.

Sa instituta tvrde da ukoliko muškarac konstantno gleda ženi u lice, želi je za prijatelja i ništa više. Međutim, ukoliko mu pogled povremeno pobegna ka vašim naglašenim adutima (najčešće grudi) onda on ne planira da se druži sa vama.

Drage žene, uperite pogled u njegove oči i pratite šta radi, odnosno u kom pravcu gleda!

Happytv.rs/Zena.blic.rs
Foto: Twitter/tvd_shiina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter