Izvor:
09.08.2017 u 19:30
0

DA LI STE SPREMNI DA UPLOVITE U BRAČNE VODE? Posle koliko godina veze je pravo vreme da kažete DA?

Ukoliko ste se pitale koliko je potrebno da dobro upoznate svog dragog pre nego što odlučite za korak dalje, imamo odgovor.

U nedavnom istraživanju o novim bračnim parovima otkriveno je koliko su prosečno vremena supružnici proveli zajedno pre nego što su se odlučili za taj veliki korak.

Jedan portal sproveo je istraživanje na 4000 zadovoljnih supružnika. Ispitanici su odgovarali na pitanja o vremenu koje su proveli sa svojim partnerima pre venčanja, a prosek je verovatno duži nego što ste mislili.

Ispada da parovi provedu 4,9 godina u vezi pre nego što stupe u bračni odnos. Parovi u proseku provedu 1.4 godine (17 meseci) pre nego što počnu zajednički život. Zatim zajedno žive oko 1.83 godine (22 meseca) pre veridbe. Vreme koje provedu zajedno kao verenici je 1.67 godina (20 meseci). To znači da ukupno prosečno vreme zajedničkog života pre braka iznosi 3.5 godine.

Istraživanje je otkrilo još neke zanimljive statističke podatke kao što je vreme u kojoj muškarci i žene izgovaraju sudbonosno "da". Žene se danas udaju u prosečnom dobu od 30.8 godina, dok je sedamdesetih godina ta brojka iznosila 22.6 godina. Za muškarce današnji prosek je 32.7 godina što je osam godina više od muškaraca koji su se ženili u sedamdesetim godinama prošlog veka.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter