Izvor:
14.08.2017 u 21:49
0

PORAŽAVAJUĆE ISTRAŽIVANJE: Mladi više ne uživaju u seksu!

Istraživači sa kanadskog Univerziteta Nju Brancvik došli su do podataka da se više od tri četvrtine mladih muškaraca i žena bori sa nekom vrstom "trajnih i uznemirujućih“ problema seksualne prirode.

Profesorka psihologije anketirala je oko 400 muškaraca i žena između 16 i 21 godine, a istraživanje je pokrenula pošto je otkrila da studenti u velikom procentu posećuju lekare zbog problema sa erekcijom.

Najčešći problemi su bili seksualno nezadovoljstvo, erektilna disfunkcija kod muškaraca, dok je kod žena najčešći problem nemogućnost da dožive orgazam, prenosi B92.

"Na samom početku veze seksualni život kod mladih je zabavan i prijatan, ali nakon što smo počeli da ih pratimo, primetili smo da se tokom vremena javljaju seksualni problemi sa kojima se suočavaju“, ističe ona i dodaje da su razlog za zabrinutost nezainteresovanost u seksu i bol.

Kao jedan od krivaca za ove probleme navodi se porast pornografije.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter