Izvor:
21.06.2016 u 01:11
0

DA LI SE PREPOZNAJETE: Ovo su stvari koje ZALJUBLJENI parovi rade

Divan je osećaj kada imate koga da nazoveti svojim voljenim ili voljenom. Sa njima, čak i obične svakodnevne stvari mogu da vam donesu posebnu vrstu radosti i da takve obične stvari imaju potpuno drugačiji značaj.

Ovo je lista od 10 stvari koje svi zaljubljeni parovi rade!

Tušraju se zajedno

Kako se vaš odnos razvija tako i dođete do stadijuma kada se tuširate zajedno. Takvi parovi trljaju jedno drugom leđa, a neki čak stavljaju i šampon ovom drugom na kosu.

Gledaju isti program na TV-u, čak iako su na različitim mestima

Oboje gledaju isti šou ili seriju, pa iako nisu zajedno (neko je kući dok je ovaj drugi na poslu, naprimer) i šalju jednom drugom poruke komentarišući šta upravo gledaju. Neki čak razgovaraju i telefonom da budu sigurni da i pratner gleda.

Zauzimaju određene pozicije tokom sna i strane kreveta

Par nije pravi par ako nisu odredili svoje strane u krevetu. Parovi razumeju da je i kvalitetan san veoma bitan za njihovu ljubav.

Maze se

Momci, priznajte da volite da se mazite sa svojim devojkama, onoliko koliko i one to vole. Pravi parovi se maze sve dok ne utonu u san. Uredu je ako kasnije skinete ruku sa svog parnera ili njegovu sa sebe, ali bitno je da ste zaspali zagrljeni.

Zajedno biraju gde i šta će da jedu

Kada muškarac pita ,,Gde ćemo na večeru'', a devojka odogvori ,,Svejedno mi je'' ili ,,Meni odgovara sve što ti kažeš'' on treba da zna da je to laž. Ako vas stvarno voli čak i kada se pretvara da je on izabrao odvešće vas na mesto za koje siguran da vi volite.

Zasmejavaju jedno drugo

Bez obzira da li živite zajedno ili ne, postoje određene sitacije u koja ćete se prometi ukoliko je vaš dečko ili devojka tu. Najbitnije je da okrenete sve na šalu, pa čak iako dođe do neke neprijatne sutacije, kao naprimer da vam devojka nađe prljave čarape ispod kreveta ili nešto slično.

Tolerišu 'one dane'

Kada ženi dođu njeni dani za vreme mentruacije, nije ni muškarcima lako. To su verovatno najgora tri dana svim muškarcima, iako ne trpe fizičke bolova kao žene. Ako vam je dečko posvećen on će vašu viku, plač, ljutnju i slučajne uvrede u tim danima prečuti i ništa neće primati k srcu. I dalje pita devojku treba li joj nešto – čokolada?, da li ima uložaka dovoljno? Da li joj je muka?

Biraju dobre teme za izlaske

Izlazak je divna stvar i ne treba ga nikad upropastiti sa teškim temama za razgovor. Sedate da večerate i šta vam padne na pamet: da pričate koliko ste imali težak dan na poslu, da ogovarate kolege, prijatelje ili porodicu – NE NIKAKO! Bolje smišljajte gde ćete na odmor.

– Vode duge razgovore 'na jastuku'

Sve misli da kraju dana iznesete jednom drugom na kraju dana – na jastuku. Ispričaju sve što im se desilo tog dana i onda zaspu zagrljeni.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter