Izvor:
30.08.2017 u 14:38
0

OSTAVIO JE MUŽ NAKON MOŽDANOG UDARA: Ostala je sama i paralizovana, a onda joj se desilo ovo! (VIDEO) (FOTO)

Nakon teškog moždanog udara koji je paralisao od struka nadole u martu, 2015., Rajona Keli nije očekivala da će ikada više biti srećna.

Još uvek ležeći u krevetu pet dana nakon moždanog udara, njen suprug, Ričard, sa kojim je provela 14 godina, zatražio je razvod nakon što je saznao da mu supruga nikada neće povratiti osećaj u nogama.

"Nakon što je zatražio razvod ostala sam potpuno sama“, rekla je Rajona.

Kada joj je rečeno da će joj trebati meseci, ako ne i godine, kako bi se oporavila, Rajona priznaje da je bila spremna da odustane od svega. "Znala sam da moram biti snažna zbog svoje dece", rekla je. Bila je to jedina motivacija koju je imala za ozdravljenje.

"Prvi put kada sam izašla van u kolicima mislila sam da svi gledaju u mene, mrziea sam to i mrzela sam sebe", rekla je. "Da sam mogla da biram oduzela bi sebi život, nisam više želela da živim."

U januaru 2016. godine, Rajona je na Fejsbuk objavila oglas u kojem je tražila ličnog trenera koji bi joj pomogao da povrati snagu, a njeni su joj prijatelji preporučili Kita Mejsona.

Bivši ragbista pomogao je Rajoni da ponovno prohoda te su ostali u kontaktu i nakon kraja njihovog ugovora što je dovelo do produbljenja njihove veze.

Riona izjavljuje da je bila šokirana činjenicom da bi "predivan igrač američkog fudbala“ hteo biti sa "invalidnom ženom“ kao što je ona. Ali, Kit je rekao da ga Riona inspiriše. Ohrabruje je svaki dan i razume njene bolove i pobede.

„Zajedno smo već 11 meseci, deca ga uistinu vole, a ja se napokon osećam kao da živim život koji zaslužujem.“

Nakon moždanog udara, Rajna izjavljuje da je osećala kao da joj je život gotov. Ali gledajući na te događaje, bio je to samo početak njenog života.

Pronašla je ljubav i otkrila novu strast nakon snimanja svoje prve TV reklame s Modelima raznolikosti (eng. Models of Diversity).

Ujedno je odradila dva maratona u svojim kolicima, koje sada koristi samo za prelaženje velikih udaljenosti.

"Gledajući u prošlost, moja je nesreća ujedno bila i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila."

Kurir.rs

Foto/instagram/rionakellygopinkco

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter