Izvor:
22.06.2016 u 21:54
0

OVOME NE MOGU DA ODOLE: Nekoliko stvari koje muškarce dovode do ludila

Iako ne postoji zvanična statistika, ovo su najrasprostranjeniji muški fetiši kojima verujemo nijedan muškarac ne može da odoli.

Grudi i zadnjica

Verujemo da ste pretpostavili, ali da naglasimo da su grudi i zadnjica na vrhu muških fetiša! Zato potpuno razumemo zašto im je "Doggy style" omiljena poza. Ali da ne zanemarimo i pozu u kojima ste vi gore, okrenuti licem ka njemu, jer su momci priznali da je obožavaju jer mogu da gledaju vaše telo i igraju vašim grudima.

Stopala

Možda ste mislile da vaša stopala ne mogu nikog da uzbude, ali nauka je potvrdila drugačije. Ukoliko nosite štikle dok sa njim vodite ljubav, to će mu biti najbolji afrodizijak i stimulans! P.S. Ovo je verovatno razlog više da vam stopaa uvek budu savršeno sređena.

Donji veš

U svakodnevnom životu ne mogu da ga vidi, zato mu i golica maštu! Upravo zbog toga i predlažemo da mu pošaljite mu fotografiju na kojoj se vidi samo deo onoga što ga čega u spavaćoj sovi. Kada krenete u akciju, nemojte odmah skidati donji veš. Nosite ga što duže, jer će Prepreke sa kojima se suočava dok ne dođe do “onog pravog” dodatno podgrejati atmosferu.

Egzibicionizam

Javna mesta za seks nisu dobra ideja ako ne želite da budete uhapšeni, ali sigurno možete pronaći ideju kako da podignete sebi adrenalin bez rizika!

Igranje / zamene uloga

Lagano lupkanje po zadnjici ili vezivanje za krevet sasvim je dovoljno da začinite atmosferu u spavaćoj sobi U većini seksi šopova se prodaju rekviziti koji su vam potrebni za to!

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter