Izvor:
07.09.2017 u 23:16
0

KOMPLIKOVANA JE, ALI IPAK VAS PRIVLAČI: Koje su to skrivene tajne ovih „nezgodnih“ dama sa kojima veza može biti kao iz bajke?

Kažu da su žene često komplikivane. Istina je da takve osobe mogu biti naporne, posebno u vezi.

Međutim, mogu i jako puno dati. Zbog toga ćemo se fokusirati na pozitivne stvari komplikovanih ženskih bića te otkrivamo zašto veza s takvom ženom može biti fenomenalna!

Nije ju lako osvojiti – jer previše razmišlja o svemu

Užasno je teško osvojiti komplikovanu devojku. Međutim, kad jednom osvojiš njeno srce, primetićeš da je vredna truda.

Neće ti olakšati život, ali će ga učiniti zanimljivijim

Verovatno ti neće biti jednostavno s njom u vezi, ali budi iskren: nije li „jednostavno“ na duže staze zapravo jako dosadno? Uzbudljiv i zahtevan partner drži vezu konstantno „napetom“.

Emocionalna je – i to može spasiti vezu

Da, komplikovana je, analizira probleme često više nego što je potrebno i previše razmišlja o vašoj vezi. Taj stalni trud da sve bude savršeno pobrinuće se za to da razgovarate i o najmanjim konfliktima te pokušate pronaći rešenja. Zaboravi na ćutanje.

Filozofira!

Često razglaba o Bogu i svetu – i može te puno toga naučiti i puno ti dati.

Ti možeš biti taj koji će joj pomoći da se opusti

Ljudi koji se često „posvađaju“ sa samim sobom skloni su dramatizovati o raznim stvarima mnogostruko više nego što je potrebno. Takvim osobama pomaže društvo onih koji na stvari gledaju puno opuštenije.

Postaće tvoja partnerica za avanture

S njom ćeš početi raditi stvari za koje si mislio da nikad nećeš. Izaći ćeš iz svoje komforne zone i hrabro kročiti u nepoznate vode – tako ćeš naučiti puno o ljubavi i životu.

S njom na svojoj strani MORAŠ početi raditi na sebi

S komplikovanom i zahtevnom ženom mora se konstantno raditi na vezi, inače će ti stalno visiti za vratom. Veza će tako postajati zrelija – kao i tvoja ličnost. A to nije nimalo loše!

Kurir
Foto: Twitter/tvd_shiina/Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter