Izvor:
08.09.2017 u 22:51
0

VEROVALI ILI NE: Ovu stvar koju muškarci rade u krevetu žene ne podnose!

Suživot s partnerom pun je lepih trenutaka, ali u svakodnevicu se uvek uvuku i neke stvari koje nas mogu malo iznervirati.

Zbog nekih muških navika i postupaka žene se često u neverici. To se pre svega odnosi na neurednost i "sitnice" poput ostavljanja prljavih čarapa po celom domu.

Jedno istraživanje sprovedeno na više od 1000 ispitanika pokazalo je da je hrkanje nadmašuje krađa pokrivača. Ispitanici su morali ocenjivati razne scenarije iz spavaće sobe i na prvo mesto liste najiritantnijih smestilo se uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta. Hrkanje se našlo na drugom mestu, a na trećem je neprestano vrpoljenje.

Zanimljivo je kako ista navika previše ne nervira muškarce – muškim ispitanicima najviše smeta kada žena jede u krevetu.

Isto istraživanje pokazalo je da su parovi s većim krevetom srećniji, što je sasvim logično jer veći komfor prilikom spavanje pruža osećaj zadovoljstva i manje se opterećujemo drugim potencijalno iritantnim navikama.

Takođe, 17 posto udatih ispitanica izjavilo kako nema ništa protiv toga da povremeno spava odvojeno od partnera jer se tako lakše odmori, a samo 8 posto oženjenih muškaraca delilo je isto mišljenje.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter