parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DRŽITE JEZIK ZA ZUBIMA: Ove stvari iz vaše veze ne otkrivajte ni najboljoj prijateljici!

Devojke, morate da naučite kada treba da držite jezik za zubima.

Svi vole one duge razgovore sa drugaricama, ispovedanja i tračarenja, međutim nešto ipak treba da ostane samo vaše.

Naročito kada je u pitanju vaša veza. Drugarica ne mora da zna baš sve detalje!

Zadržite svoju intimu samo za sebe..

1. Osećanja i tajne

Previše priče o osećanjima može biti bolno za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verovatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i oprostiti jedno drugom. Ali, to neće uraditi vaši prijatelji i porodica jer će se oni dugo sećati grubosti lii nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervirana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte zamisliti kako biste se vi osećali na njegovom mestu.

4. Financijski problemi

Inače ne biste smjeli diskutirati svoju financijsku situaciju, a pogotovo financijske probleme. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku.

5. Mane i nedostatci

S vremenom ćete se naviknuti i pomiriti s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili obitelji. Oni će to zapamtiti i možda u krivom trenutku spomenuti tijekom razgovora.

 

Izvor: Happytv.rs/zadovoljna.hr
Foto: Twitter/Guardia50692327

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost