Izvor:
11.09.2017 u 14:38
0

UPALI STE U RUTINU? Ova seksi igrica će vas sigurno razmrdati!

Ako više ne znate koju pozu u seksu da zauzmete, upali ste u rutinu, igra pismo iznenađenja mogla bi da vam pomogne. Ideja je da probudite kreativnost i da je iskoristite u spavaćoj sobi.

U igri pismo iznenađenja postoji šest kategorija: "položaji tela", "tip pokreta", "ugao", "deo tela", "brzina" i "ritam". Za svaku od kategorija osmislite što više opcija, pa ih zapišite.

Na primer, kartica za kategoriju "položaji tela" može da ima uputstvo kao što je: "sediš skrštenih nogu", "klečiš", "sklupčaš se", "ležiš na boku". Pokušajte da napišete barem deset položaja i stavite kartice u kovertu koju ste označili brojem jedan.

Da biste u igru uneli malo izazova, na kartice za kategoriju "pokret" ispišite aktivnosti – trčanje, mahanje rukama… stavite ih u kovertu pod brojem dva. Da biste igru dodatno zakomplikovali pod ključne reči za kategoriju "ugao" ispišite 90, 45, 180 stepeni…

I odložite u treću kovertu. Kategorija "deo tela" donosi novo iznenađenje, a u njoj su ključne reči "noga", "šaka", "dlan", "rame". Iako možda volite da sve ide polako, kategorija "brzina" staviće vas pred nove izazove. Ključne reči neka budu "začuđujuće polako", "brzo", "umereno", "kao munja".

"Ritam" neka bude- "ravnomeran", "žestok", "spor". Ako u svakoj koverti imate barem šest kartica, spremni ste. Poenta je da se predate humoru jer igra treba da vas naučiti da je seks kreativan i zabavan.

b92
Foto: Twitter/merv/Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter