Izvor:
13.09.2017 u 21:41
0

I ŽENE ŽELE NEOBAVEZAN SEKS: Ako primećuje na vama ove stvari, to je signal da neće ozbiljnu vezu!

Oči, mišićave ruke ili osmeh- ako ona na vama ovo primećuje onda želi samo neobavezan seks. Istraživanja pokazuju da je primećivanje takvih stvari znak da žena nije zainteresovana za nešto ozbiljnije.

Magazin "Journal of Social and Personal Relationships" objavio je rezultate istraživanja koje pokazuje da žene primećuju i pamte fizičke osobine, ako su zainteresovane samo za nešto kratkoročno i neozbiljno, a ako im je muškarac zanimljiv na duge staze, lošije će pamtiti kako izgleda, a više o čemu je pričao.

Ako muškarca ocene "dobrim ulovom za vezu" žene će se više fokusirati na priču o njegovoj prošlosti, planovima za budućnost i načinu na koji vide svet.

Ako je, s druge strane, zanima samo neobavezan seks, zapamtiće osmeh, kosu, oči, ruke, širinu ramena…

b92
Foto: Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter