Izvor:
13.09.2017 u 23:46
0

POZNATI ADVOKAT OTKRIVA: 4 tajne za dugovečan i srećan brak!

Eliot Poland je jedan od najpoznatijih advokata za razvode iz Njujorka. On ima oko 50 godina iskustva, pa sigurno zna nešto o tome šta može spasiti, a šta uništiti odnos.

Advokat je nakon brojnih slučajeva u svojoj karijeri, izdvojio najbolje savete o tome kako ojačati brak.

1. Uspostavite granice sa roditeljima i rođacima

"Veoma često, klijenti dolaze kod mene i kažu da su im njihovi rođaci ili roditelji uništili brak", kaže Poland. „Ne mogu da kažem o specifičnim granicama u odnosima sa drugim članovima porodice, ali granice definitivno treba da postoje. Svaka situacija je drugačija."

Dakle, volite svoje roditelje i rođake, ali ne dozvoljavajte da oni utiču na vaš brak.

2. Održati razumnu fizičku vezu

Ovde nije u pitanju samo seks, pogotovo kada govorimo o odnosu starijih parova. Sam zagrljaj, ležanje na kauču – sve ovo pomaže u održavanju intimnosti – i fizičke i emocionalne, što je veoma važno za skladan odnos.

3. Pratite porodični budžet

Finansijski problemi, dugovi i veća zarada jednog partnera – i dalje su glavni razlozi za razvod.

4. Nađite nekoga sa kim imate mnogo zajedničkog

"Iako se suprotnosti privlače, verujem da što više imate zajedničkog sa partnerom, lakše ćete održati odnos, jer su male šanse za nastajanje sporova i sukoba", napominje Poland.

"Ovo se posebno odnosi na pitanja religije, uverenja i principa. A naročito ako planirate da imate decu: tada ćete morati odlučiti kako ih obrazovati i čije bi stavove trebalo da prihvati."

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter