Izvor:
14.09.2017 u 23:35
0

ZLATNA „PRAVILA“ LJUBAVI: Na ove znakove parovi ne ostaju imuni!

Veze prolaze kroz različite faze, a što ste duže zajedno to se "pravila" po kojima funkcionišete sve više menjaju.

Neke promene su dobrodošle, dok ima i onih koje neretko dovode do svađa i zahlađenja odnosa.

Svaka veza je turbulentna na svoj način, a koliko to zavisi od samih partnera. Postoje neka "pravila" ili "zakoni" ljubavi na koje parovi ne ostaju imuni jer jednostavno oni se u vezi podrazumevaju.

1. Sve veze se baziraju na poverenju i nekada se ono može činiti presudnim za neku vezu. Poverenje je veoma osetljivo i može se lako izgubiti, ali se teško može povratiti.

2. Samo u romantičnim filmovima i bajkama partneri rade sve zajedno i nikada jedno drugome ne dosade. U stvarnom životu, nekada će vam se činiti zanimljivijim da provedete veče sa prijateljima na pivu nego da gledate TV kod kuće sa vašim partnerom. To ne znači da između vas postoji jaz ili da ste jedno drugom dosadili.

3. Normalno je da se ne slažete u svemu, ali je kompromis i razgovor o neslaganju obavezan ukoliko ne želite da ta različitost dovede do svađe.

4. Neretko parovi veruju da će brak učvrstiti njihovu vezu, a da će joj deca dati smisao. Brak i deca su veliki test za vezu koji često parovi ne polože, pa umesto da budu bliži, oni se raziđu.

5. Veze su ispunjene strašću samo na početku. Strast se polako smiruje i ljubavni život postaje mirniji. Nekada to može da bude problem. Važno je ne padati u očaj i odmah pomišljati kako vi niste jedno za drugo jer se sve to može popraviti.

6. Mislite da biti u vezi ili braku znači da se nikada nećete osetiti usamljenima? Varate se. Biće dana kada ćete se osećati kao da vas niko ne razume i nije tu za vas, da mu nije stalo. Svako ima te dane, bez obzira da li je u vezi ili ne.

7. Nemojte se uplašiti da sa vašom vezom nešto nije u redu ukoliko počnete da preispitujete vašu odluku da budete u vezi baš sa tom osobom. Razmišljanja o tome da li biste bili srećniji pored nekog drugog i da li se trebate razvesti su sasvim normalna pojava.

8. Biće dana kada ćete osećati kao da ste sa vašim partnerom jedna duša i telo i da ste prosto suđeni jedno drugom. Ali i dana kada ćete misliti suprotno. Opustite se, sve su to faze koje su prolazne. Osim ako stvarno nemate razloga da tako nešto pomišljate.

9. Niko ne može tako gadno da vas povredi ako osoba koju volite. Teške reči se ponekad izgovore i u najboljim i najsrećnijim vezama, samo od partnera zavisi koliko će ozbiljno da shvate jedno drugo i dozvoliti da budu povređeni. Najvažnije je razgovarati o svakom problemu, jer ukoliko niste mislili nešto ozbiljno nema potrebe da to uništi vaš dobar odos.

10. Ljubav može da živi i preživi samo ako je obe strane neguju. Ljubav nije konačna i može kako se javila i da se ugasi. Zato se morate dosta truditi oko nje. Najgore što možete da uradite je da se opustite i mislite da će neko biti pored vas celog života zato što ste mu nekada pokazivali koliko vam je stalo.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter