Izvor:
23.09.2017 u 08:49
0

OVI PROBLEMI MUČE SVAKU ŽENU: Rešenje je jednostavno i potpuno besplatno!

Kad vam nije ni do čega, iscrpljeni ste, mrzovoljni, pod stalnim stresom zbog silnih porodičnih i poslovnih obaveza, ipak postoji nešto što može ublažiti sve muke. A sasvim je prirodno i nadasve prijatno.

Mada će mnogi reći da seks ne može rešiti sve probleme u vezi i da je najvažnija komunikacija, on ipak poboljšava raspoloženje i može da pomogne u mnogim kriznim situacijama.

Kad vam je dosta svega

Umor i osećaj beznađa najčešće pogađaju osobe koje žive u stresnom okruženju, posebno ako se ne bave fizičkom aktivnošću. Seks je stoga odličan izbor, potrošićete kalorije, popraviće vam se raspoloženje, vreme ćete provesti kvalitetno, a i učinićete nešto za svoju vezu.

Stresan dan na poslu

Mnogima je ovo gotovo svakodnevica, a akumuliran stres može dovesti do raznih zdravstvenih problema. Kako se to ne bi dogodilo, potrebno je naći način za opuštanje nakon iscrpljujućeg dana. Zato idite na fitnes, s prijateljima na piće ili večeru, na neki bjuti tretman ili se opustite u toplini svog doma s čašom vina i voljenom osobom… Malo romantike i strasti izbrisaće stres.

Kada ne možete da odlučite gde da izađete

Nije da vam je potreban izgovor za seks, ali kad već ne možete da se dogovorite ili da odlučite oko izlaska, odložite ga za neki drugi put. Seks može biti dobar izbor umesto toga. Film će se prikazivati i sutra, a restoran će raditi i idućih dana, zar ne.

Seks pomirenja

Nema para koji nije iskusio ovakav seks barem jednom u vezi. I složićete se: to je odličan način da zaključite svađu.

Izvor: yourtango.com
Foto: nadlanu.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter