Izvor:
04.10.2017 u 21:21
0

FILMSKA PRIČA: Rodili se u istom danu, u istoj bolnici, pa se venčali!

Džesika Gomez i Ajron Bairos su rođeni 28. aprila 1990. u istoj bolnici u Tauntonu koji se nalazi severno od Bostona.

Odrastali su u zajednicama udaljenima nekoliko kilometara jedna od druge, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u srednjoj školi. Gomez je rekla da su shvatili da su rođeni istoga dana "prilično brzo" kada su zajedno krenuli na vozački ispit i videli iste datume rođenja na vozačkim dozvolama, prenosi Dejli Mejl.

Po njenim rečima, to je bila ljubav na prvi pogled.

"Ja mislim da je to nešto neverovatno, to je lepa stvar koja se retko dešava", rekla je Džesika za časopis "Taunton Gazzete", i dodala da veruje u sudbinu koja se ovde očigledno umešala.

Kada su zaljubljeni ispričali svojim roditeljima za ovo poznanstvo, čak su se i oni setili međusobnog upoznavanja u bolnici te 1990. godine kada su oboje rođeni.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter