Izvor:
06.10.2017 u 14:30
0

Zbog jedne veoma zdrave seks navike ste MANJE PRIVLAČNE muškarcima!

Biti žena nije lako, jer je jako važno kako izgledate i koliko privlačite suprotan pol.

Nedavno istraživanje pokazalo je da pilule za kontracepciju mogu da utiču na to koliko je neka žena privlačna i kako ona izgleda. Razlog tome je promena u tonu glasa žene koji u toku menstrualnog ciklusa postaje viši. Kada žena uzima pilule, nivo hormona se ne menja i onda glas ostaje ravan kao i uvek.

Naučnici ukazuju na to da je ženski glas najlepši u toku ovulacije, a najodbojniji odmah nakon ciklusa. Pilula čini glas istim, čak u nekim slučajevima i grubljim nego obično. U eksperimentu je učestvovalo 44 žena koje nisu koristile pilulu i 21 koje jesu. Obe grupe su snimane u različitim fazama ciklusa. Rezultati su pokazali da su žene sa normalnim ciklusom imale viši ton kad su bile u plodnim danima i u toku ciklusa.

To je znak da polni hormon utiče na glas i da žene koje ne piju kontracepciju više privlače muškarce.

Muškarce podsvesno privlače ove žene, jer su one plodnije i odišu ženskim hormonima. U pitanju je ništa drugo do primarni instinkt za oplodnjom i produžetkom vrste.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter