Izvor:
06.10.2017 u 15:26
0

Ove stvari NIKAKO ne smete da radite odmah nakon seksa! A mnogi baš tako greše!

Mada su mnogi odmah posle seksualnog odnosa potpuno opušteni, stručnjaci kažu da neke stvari nipošto ne bi trebalo raditi.

Nemojte se prati sapunom

Mada mnoge žene posle seksa jedva čekaju da se istuširaju, intimnu regiju tada nikako ne bi valjalo prati sapunom jer postoji opasnost od iritacija i alergijskih reakcija pošto je tkivo vagine izuzetno nežno i osetljivo. Ako već ne možete da izdržite, pod tušem koristite samo vodu.

Ne izbegavajte da piškite

S razlogom se mnogim ženama piški odmah nakon seksa jer je to prirodni nagon kojim se telo štiti. Tom prilikom se otklanjaju mnoge bakterije koje su možda dospele u vaginu, pa se zato potrudite da makar u sat vremena nakon seksa ispraznite bešiku.

Zaboravite na dugu kupku

Možda deluje privlačno, ali duga topla kupka sa vašim dragim nakon seksa nije dobra po vas. Vagina je tada više otvorena, a samim tim su i povećane šanse za infekcije. Postoji velika verovatnoća da se bakterije sa partnerove kože i anusa prenesu u vašu vaginu.

A što se tiče onih trenutaka pre seksa, stručnjaci kažu da bi dame tada trebalo da izbegavaju brijanje i depilaciju intimne zone. Dole je sve vlažno i toplo, a i pore su otvorene za bakterije, kao što su streptokoke i stafilokoke, jer nema dlačica koje su zaštitna barijera.

Stručnjaci naročito ističu da nikako ne treba piškiti pre seksa i da je to jedna od najvećih zabluda jer povećava šansu od upale urinarnog trakta.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter