Izvor:
07.10.2017 u 20:47
0

OVIM FORAMA MUŠKARCI KUPUJU VREME, A ŽENE REDOVNO PADAJU NA NJIH!

Neki to rade slučajno, ali ima i onih koji se koriste različitim forama ne bi li dobili ono što žele.

Ako je muškarac opasan igrač, onda sa njim nema šale, jer je takav u stanju da iskoristi i najperfidnije fore ne bi li dobio od žene ono što želi.

I pored svih lekcija iz muškog ponašanja i prepoznavanja loših momaka, postoje neke fore na koje padaju i najpametnije pripadnice nežnijeg pola.

Ovo su samo neke od navlakuša, a pored toga što dajemo i muškarcima ideje, ujedno i damama skrećemo pažnju na situacije koje mogu da prepoznaju i izbegnu.

"Još uvek nisam spreman za vezu, ali možemo da se zabavljamo"

Kod njega. Uveče. U stanu. Nikako preko dana. Mnoge žene će pasti na ovo u nadi da će frajer jednom da shvati sa kim je i da će se promeniti. Buđenje!!!

"Ne želim seks od tebe, želim samo da pričamo"

Ili gledamo film. Klasična muška navlakuša koja se uvek završava seksom. Uvek pali, jer je dovoljno reći da nije stvar samo u seksu i žena će odmah pomisliti da se radi o divnom muškarcu koji će im skinuti zvezde s neba.

"Mogu ja da operem sudove, ali ti to radiš bolje"

Dobro, neće upaliti svaki put, ali prvih par puta uz osmeh će se žena latiti masne šerpe i tanjira iz kog je njen dragi proždrao ukusni paprikaš.

"Imam posla preko glave, ali sigurno ću se javiti. Obećavam"

Obećanje ludom radovanje. Vrlo verovatno ne želi da te vidi, ali ne želi ni da izgubi nekoga kome se dopada i kome može da se javi kad mu dođe. On ovako kupuje vreme, a fora pali svaki put.

"Nikad nisam upoznao curu poput tebe"

Ovo sigurno govori baš svakoj curi koju upozna i svaka se oseća posebno. Zbog toga spremna je da mu da šta god da on poželi.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter