parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ORGAZAM KOJI TRAJE 18 SATI: Bračni par otkrio tajne TANTRIČKOG SEKSA!

Bračni par Melani i Skot Meklur iz Amerike ima nesvakidašnji seksualni žiovt. Dok se drugi trude da dožive makar malo zadovoljstva, njih dvoje znaju kakav je osećaj iskusiti orgazam koji traje i do 18 sati.

U braku su osam godina, i tvrde da orgazam mogu da dožive i jednim zagrljajem. I Melani i Skot ističu da je tajna njihovog seka to što se savršeno poznaju i što su neverovatno bliski. 

Međutim, to nije najvažnija tajna, glavna caka se krije u tantričkom seksu koji je i doprineo njihovoj bliskosti. 

"Mi pokušavamo drugima da objasnimo da ne mora da dođe do seksa da bi se doživeo orgazam, treba samo da vizuelno predstave svju seksualnu energiju - rekla je Melani. 

Skot ju je podržao i istakao da ponekad čak i samo disanje ili laganiji ples mogu da izazovu seksualnu reakciju, odnosno orgazam. 

- Treba da proizvodite zvukove jer na taj način sebi dajete dozvolu da izrazite i oslobodite svoju moć, a to pojačava orgazam. Disanje je ključno, a treba da dišete duboko - rekao je. 

Skotu je tantrički seks omogao i da se reši prerane ejakulacije, a tajne ovog seksa poručavao je sa Melani. Zajedno su usavršili svoje veštine. 

I sada tvrde da ukoliko sede razdvojeni u istoj prostoriji, a neko od njih dvoje doživi orgazam, doživi i ovaj drugi jer oseti prvog. 

Skot i Melani danas drže časove tantričkog. Polaznici uče osnovne taktike za savršen orgazam.

 

Izvor:b92.net
Foto:Twitter/Hector Alvarez

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost