Izvor:
15.10.2017 u 03:19
0

EVO šta muškarci ZAISTA primete kada prvi put imate SEKS!

Muškarci su se konačno izjasnili šta je to što im prvo privuče pažnju kod nove devojke u krevetu. Odgovori su i više nego interesantni.

Ako ste od onih koje se za prvi seks sa novim dečkom spremaju duže nego za intervju za posao – niste same. Prema jednoj studiji utvrđeno je da nam za to u proseku treba šest sati. I, pre nego što kažete da je to ludost, pomislite samo na to koliko vremena utrošite na – pedikir, manikir, depilaciju, sređivanje kose, biranje donjeg veša, oblačenje. O, da, spisak je veoma dug i sada onih šest sati uopšte ne zvuči neverovatno, zar ne?

No, kada su čitaoce jednog magazina, pitali šta prvo primete na novoj devojci u krevetu, njihovi odgovori nisu imali veze sa onime što mi mislimo.

SAMOPOUZDANJE

Ozbiljno, samouverenost u krevetu je prva stvar koja će im privući pažnju kada se skinete. Njih donji veš ne zanima, niti to da li ste se izdepilirale. Oni su fokusirani na to koliko ste opuštene i da li ste sigurne u sebe.

POKRETI

Muškarci vole kada žena preuzme inicijativu u krevetu, pogotovo ako ima seksi i ženstvene pokrete. Savršeno ponašanje važnije je od savršenog izgleda u ovom slučaju.

OČI

One igraju veliku ulogu u seksu. Nema ništa privlačnije od seksi pogleda, jer u njima se vidi svo uživanje.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter