Izvor:
22.10.2017 u 02:52
0

GREŠKE KOJE SE PRAVE PRILIKOM UPOTREBE KONDOMA!

Čak i učenici u školi znaju šta je prezervativ i zašto se koristi. Ali nažalost, mnogi ljudi prilikom korišćenja prave tipične greške. Otkrivamo vam najčešće!

Previše rano

Muškarac još nije potpuno uzbuđen, a već žuri da stavi kondom. Ukoliko muškarac nije dostigao maksimalnu erekciju, ne bi trebalo da stavlja kondom. Ovo je jedna od najčešćih grešaka.

Prekasno stavljanje kondoma

Dok neki muškarci stavljaju kondom prerano, drugi ga koriste prekasno. Možda mislite da je bezbedno da vaš partner stavi kondom pre samog vrhunca, međutim iako ne može doći do trudnoće, možete dobiti polno prenosive bolesti.

Testiranje snage kondoma

Pre upotrebe kondoma, mnogi iz nekog razloga vole da testiraju njegovu snagu. Potpuno je u redu rastegnuti kondom, ali nema potrebe stavljati voće i povrće i ispitivati snagu kondoma. Da li je ovo jedan od načina da se zabavite?

Provera kondoma

Pre upotrebe kondoma preporučljivo je proveriti rok trajanja, pakovanje i očigledno oštećenje samog proizvoda.

Ostaci vazduha

Oko 50% muškaraca i žena priznaje da pronalazi vazduh na vrhu kondoma. Pod pritiskom spermatozoida povećava se verovatnoća da kondom pukne.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter