Izvor:
28.10.2017 u 22:43
0

ZBOG OVOG ĆE VAŠ PARTNER BITI SREĆAN?

Poznato je da će žena doslovno izludeti muškarca ako mu tokom seksa dozvoli da joj ejakulira u ustima. Zbog čega je tako?

Vrhunac intimnosti i dobar osećaj

Većina muškaraca gutanje sperme smatra prihvaćanjem njihovog tela, njegovog okusa i mirisa. Kada žena nakon ejakulacije proguta spermu oni to smatraju vrlo intimnom radnjom, nakon čega se smatraju vrlo posebnima. Uz to, ovde se radi o dobrom završetku felacija. Naime, većina će muškaraca doživeti bolji orgazam ako tik pre ejakulacije ne mora da vadi penis iz njene vagine ili iz usta. Ako žena ima određene rezerve prema gutanju sperme, u većini slučajeva imati problem i sa direktnom ejakulacijom u usta.

Potpuna predanost

Kod felacija je reč i o zanimljivoj igri moći, gde obe strane smatraju da imaju kontrolu nad zbivanjima. S jedne strane muškarac misli kako je on glavni dok njihova partnerka pred njim kleči i cucla njihovog glavonju, a s druge strane pravu moć zapravo ima žena, jer ona svojim jezikom i ustima određuje tempo igre. U svakom je slučaju kod samog oralnog seksa reč o višem stepenu predanosti, kome završno gutanje sperme daje samo završni sjaj. Ponekad su žene suzdržane prema gutanju sperme upravo jer smatraju da je to znak muškog egoizma, sebičnosti i seksualnog poniženja. Naravno, to je potpuno pogrešno mišljenje, jer stvar je u tome da on od nje želi samo da ga u usta uzme elog.

To rade samo prave razvratnice

Dok neki muškarci gutanje sperme smatraju vrlo intimnom radnjom, ima muškaraca koji to smatraju nečim što su u stanju učiniti samo prave razvratnice. Moramo biti iskreni, u tome mnoge žene baš i ne uživaju ili to čine samo zbog partnerove želje. Istinski užitak prilikom gutanja sperme mogu doživjeti samo prave razvratnice koje obožavaju i žele potrošiti baš svaku kapljicu seksa. Ako gutanje sperme shvatimo kao znak potpune pustopašnosti, ono može postati svojevrsnom vizualnom vijagrom koja će kod muškarca probuditi želju za novom porcijom divlje razuzdanog seksa.

Zato jer je praktično

Osim što gutanje sperme ima razne seksualna i intimna dodatna značenja, posmatrano iz određenog ugla to može biti i praktično. Naime, ako vam je iz bilo kog razloga onemogućeno ejakuliranje u vaginu, a pri ruci nemate maramicu ili nešto slično a nakon seksa iza sebe ne želite ostaviti svinjac, najpraktičnije je da žena proguta spermu.

Neki više vole kada partnerka ne proguta spermu

U toj biste grupi muškaraca najvjerojatnije pronašli kavalire stare škole, koji uglavnom iz poštovanja prema ženi ne žele da one progutaju spermu. Neki idu tako daleko da čak tvrde kako to rade samo glumice u porno filmovima, a da njihova žena ili partnerka ni u kom slučaju nije jedna od njih. Uz sve ranije navedeno u razloge protiv gutanja sperme se svrstavaju i poljupci, od kojih će muškarca odvratiti upravo vlažnost oko ženskih usana i njihov okus po spermi.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter