Izvor:
30.10.2017 u 19:06
0

ŽENSKA INTUICIJA: Znakovi koji otkrivaju da vam je neveran!

Ako ste u braku ili dugoj vezi i čini vam se da vas partner vara, verovatno ste u pravu.

Čak i kada nema dovoljno dokaza koji bi potkrepili vašu sumnju, ako ste žena i vaša vam intuicija sugeriše da vam partner nabija rogove, velike su šanse da se to stvarno i događa.

Privatni istražitelj Dejvid King kaže kako je ženska intuicija u 80 posto slučajeva tačna.

“Uvek bih se oslanjao na žensku intuiciju”, kaže.

Ovo su znakovi na koje trebate obratiti pažnju sumnjate li da vaša bolja polovina "švrlja" sa strane:

Promene u svakodnevnim navikama

Iako se misli kako žene varaju više, King kaže da su brojke otprilike izjednačene. Sve više žena traži njegove usluge nakon što primete neke promene u ponašanju svojih muškaraca. Prema njemu, posrnuli partner pokazuje promene u ponašanju, a to je, pre svega, povezano s izgledom.

Sumnjiva upotreba telefona

Ovaj stručnjak kaže kako je tehnologija promenila područje delovanja kada je u pitanju bračna nevera. Velike su šanse da će neverni suprug ostaviti tragove na svom mobilnom telefonu.

“Mogli biste videti poruke koje vam izgledaju čudno ili su od vama nepoznatog pošiljatelja, a deluju prilično prisno. Možda je vaš partner počeo više nego pre da skriva svoj mobilni ili je postavio lozinku, a dosad mu nije trebala", upozorava King.

Ispoljavanje besa bez razloga

King kaže kako se ne usuđuje da kometariše psihologiju nevernih partnera, ali ističe kako je često čuo od žena da su odjednom postali preosetljivi i ljute se bez bitnog razloga. Kada se osećaju krivima, muškarci su skloni izlivima besa, što im ujedno daje i razlog da napuste kuću.

Traženje izgovora za odlazak od kuće

Partneri koji naglo nalaze izgovore zbog kojih nisu u mogućnosti biti kući, odmah su sumnjivi.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter