Izvor:
10.11.2017 u 00:49
0

SAVRŠENA VEZA: Ne može da bude za ceo život, ukoliko ne uključuje sledećih 10 situacija!

Možemo slobodno da kažemo da veza ne može da bude prava i za ceo život, ukoliko ne uključuje sledećih 10 slatkih situacija. Pažljivo čitajte i ako već na polovini čitanja pomislite na voljenu osobu i pronađate se u nekim od redovima, čestitamo imate partnera vrednog čuvanja. Za sve koji se ne pronađu, bez brige, ovakva ljubav sigurno i vas očekuje.

Uhvatite sebe kako bukvalno bez treptanja gledate u svog dragog, a onda kad on primeti i pita vas "Što me tako čudno gledaš?", vi odgovorite "Ne gledam u tebe, ne umišljaj molim te", a zapravo mislite u sebi kakva ste srećnica i mogli bi tako zauvek da "buljite" u njega.

Pričate o planovima za budućnost i shvatate da se uopšte ne plašite, već jedva čekate da dođe vreme za njih. Dok ste u ranijim vezama izbegavali ili su vam izgledali skoro nemoguće te čudne priće o budućnosti, sada shvatate da jedva čekate da vam ti dani dođu.

Gledate ga u autfitu koji mu fantastično stoji i osećate da vas toliko privlači da ga želite odmah i sada. I razmišljate da bi rado skinuli sve sa njega jer ga toliko volite i želite kad se tako lepo sredi, baš po vašem ukusu.

Ponekad osetite neverovatnu dozu ljubomore, ali se setite koliko je on zapravo lud za vama, pa pustite da taj osećaj prođe. Okej, nikada nećete razumeti, ni svariti činjenicu da radi sa svim tim zgodnim ženama u kancelariji, ali kad bolje razmislite, ne sumnjate ni najmanje u njega i samo pomislite "Ma koga briga za te žene, on je samo moj".

Ne vidite se samo 24 sata, a vi imate osećaj kao da se niste videli 24 dana i morate dobro da nadoknadite propušteno.. Toliko toga imate da mu kažete, pokažete i izljubite, jer jednostavno ne volite osećaj da ste razdvojeni.

Seks sa njim ne možete da upoređujete ni sa kakavim iskustvima pre. Možda on nije najbolji ljubavnik na svetu, ni najobdareniji, ali vi ste sigurni da vam pruža najkompletniji i najbolji seksualni užitak i ne biste ga menjali ni sa čim na svetu.

Bez razmiljanja biste mogli da odete sa njim na kraj sveta i ako treba živeli biste u iglou, jer znate da pored sebe imate osobu za sve. Svaki trenutak sa njim je čaroban i sve je lakše kada ste zajedno, tako da ni pusto ostrvo vam se ne čini loše u dobro društvu.

Posmatrate druge parove i shvatate koliko ste vi zapravo savršeni I ni za šta na svetu ne biste menjali svoju ljubav, vezu, navike, pa i one male svađe.

I kada se raspravljate, svesni ste da to neće dovesti do raskida veze. U suštini svaka vaša svađa se završi tako što jedan od vas dvoje shvati da je pogrešio, ali se oboje izvinjavate jer ste potrošili sat vremena na raspravu umesto na seks na primer.

Pitate se kako ste uopšte mogli da zamislite svoj život bez njega. O,daaa, život je težak, ali vi shvatate da je bio mnogo teži bez ove savršene osobe koja boji vaše dane najlepšim bojama.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter