Izvor:
13.11.2017 u 15:17
0

PREVARA: Gorko ste se pokajali što ste partneru dali drugu šansu!

U nekom momentu života mnogi od nas se suočavaju sa problemom prevare.

Nebitno da li ste vi to osetili na svojoj koži ili tešite prijateljicu koju je prevario partner, prevara je podjednako strašna i stresna za sve nas.

U nekim situacijama, prevara i gubitak poverenja ne rezultira odmah i prekidom odnosa. Može da vam bude jako teško da okončate vezu sa partnerom iako vas je prevario jer ne možete lako da presečete i napustite ih. Ali, kako nastaviti vezu sa nevernim partnerom? Šta očekivati? Neki od prevarenih partnera podelilo je svoja iskustva sa prevarom i evo na šta oni upozoravaju.

– Muž me je prevario i ja sam mu oprostila. Kasnije sam saznala da me je varao još na venčanju i dok sam rađala našeg sina. Moj savet je: “Jednom preljubnik, uvek preljubnik”, ispričala je Sonja.

– Bili smo u braku oko godinu dana i to je bio najteži period u mom životu. Moj muž je otišao da gleda utakmicu i nije se vratio uveče kući. Ujutru me je pozvao i priznao mi šta se desilo. Posle mnogo savetovanja i terapija, svađa, mi smo još uvek u braku i to 20 godina i imamo dvoje dece. Mislim da je bilo lakše jer mi je rekao odmah pošto se to desilo i nije to pokušavao da sakrije, ispričala je Jelena.

Nekada nisu samo naši partneri krivi za prevaru, već ih i mi svojim ponašanjem motivišemo i guramo ka tome.

– Nisam bila dobro psihički kada je moj muž posato blizak sa jednom ženom tako što joj je pričao o meni. Mesecima nisam bila tu za njega i bilo mu je teško. Kada sam saznala, uradio je sve što sam tražila i sada su stvari mnogo bolje. Nisam mu verovala nekoliko godina nakon toga. Ostavila sam ga ove godine jer sam saznala da me je opet prevario. Sada sam mnogo bolje, rekla je Ana.

Pažnja koju uskraćujemo partneru najčešći je razlog prevare.

– Izgovor mog bivšeg partnera kada me je drugi put prevario je da ja nisam imala vremena za njega i da sam ga zanemarivala. U to vreme imali smo malo dete, ja sam bila trudna, a moja mama je umrla od tumora na mozgu. Tačno je da mi nije bilo do seksa, ali stvarno nisam imala vremena za ta sra*a. Mogao je da mi pomogne, a ne da ima seks sa drugim ženama, besno je ispričala Bojana.

Prevarama su sklone i žene, ne samo muškarci.

– Oprostio sam joj. Čak nije ni pokušala da se iskupi za to. Često mi je spominjala tog muškarca kao da ja treba da je tešim jer je on od nje hteo samo seks. Raskinuli smo kada me je drugi put prevarila. Sada je posle 4 godine i dalje nesrećna, ali sama je kriva jer je bacila vezu od 10 godina, rekao je Zoran.

– Prevarila me je tri meseca pre venčanja. Odlučio sam da joj dam drugu šansu, a venčanje smo odložili za godinu dana. Prevarila me je nekoliko meseci kasnije sa istim čovekom i to posle 5 godina veze. Toliko se promenila, podelio je svoje iskustvo Dragan.

Izgleda da partneri koji su varali i dobili drugu šansu nisu bili vredni nje. Teši nas činjenica da postoje ipak neki kojima je nakon prevare postalo jasno da to nije u redu i da ne žele da žrtvuju svoju vezu zbog avanture.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter