parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

BIO JE IDEALAN: A onda je došlo vreme za seks!

 

Kako devojke stvarno reaguju kada vide da im partner raspolaže mikropenisom? Evo šta njih tri kažu na to!

RASKINULA SAM SA NJIM SAMO ZBOG PENISA

- U moju odbranu, bio je mikroskopski - dugačak 10 a u obimu tri centimetra. Ni pre ni posle toga nisam videla tako mali penis. Kada je došlo vreme za prvi seks i on se skinuo, poželela sam da odmah pobegnem, a nisam samo da ga ne bih povredila. Probala sam da ga zadovoljim rukom, ali čak je i to bilo teško izvodljivo. Najsmešnije mi je bilo kada je pokušao sa prljavim rečima i stalno je ponavljao "sviđa ti se moj penis,a?" a ja sam na kraju umrla od smeha. Posle par nedelja viđanja na silu ostavila sam ga. Doduše, nisam mu otkrila zašto.

ZNAM DA NIJE SVE U PENETRACIJI, ALI...

- Upoznala sam tipa na netu i prilično smo se lepo slagali. Posle par viđanja, otišla sam kod njega i sve je krenulo svojim tokom. A onda sam shvatila da ima mikropenis, što me je odmah ohladilo. Ipak, bilo mi je glupo da prekinem pa smo nastavili iako meni više nije bilo ni do čega i bukvalno nisam osetila ni kad je ušao u mene. Na kraju sam mu rekla da nismo kompatibilni. Šta da radim, život je prekratak da bih trpela mikropenis.

NE ODBIJAM ODMAH

- Imala sam par tipova sa malim penisima, i sa nekima mi je čak bilo u redu, jer su nedostatak veličine nadoknađivali jezikom, prstima, igračkama. Naravno, više je onih sa kojima mi je bilo loše, ali na osnovu par dobrih iskustava ne odbijam na prvu loptu tipa zbog malog penisa, jer uvek postoji šansa da će se dobro pokazati.

 

 

Izvor: Žena Blic
Foto: Dijeta Mesečeve Mene

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Dobro jutro Srbijo
08:00 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
09:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:10 Pazi Paparazzo
14:00 Parovi Nedeljni ručak
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:30 Upoznajte parove
20:00 Parovi Izbacivanje
02:30 Parovi Live