Izvor:
22.11.2017 u 15:47
0

PRAVO VREME ZA OZBILJNU VEZU: Da li su dvadesete ili tridesete isparavan izbor? (foto)

Sigurno se pitate kada je pravo vreme da stupite sa nekim u ozbiljan odnos, a evo ga odgovor.

Žena je na iskren ljubavni odnos spremna kada dođe u tridesete godine. Kada pročitate zašto je tako, sve će vam biti jasno.

Imaju moć fokusiranja

Dvadesete su godine za pronalaženje i uspostavljanje svog „Ja“. Brojne devojke u tom periodu teže napredovanju u karijeri, formiranju kruga prijatelja, putovanjima i drugim stvarima u kojima uživaju. Zato su tridesete te u kojima se žena fokusira na formiranje porodice. Pravo vreme za ulazak u veze u kojima vidite potencijal za budućnost.

Brzo prepoznaju nepoželjno ponašanje i odlaze

Devojke u dvadesetim previše vremena troše na analiziranje veze i pokušaje da poprave nešto što se ne može popraviti. Većina njih ostaje u vezama za koje su odavno svesne da nemaju budućnosti. U tridesetim su žene odlučnije. Brzo uočavaju nepoželjnosti i odlaze jer su svesne da iz takvog odnosa ne može izaći ništa dobro.

Svesne su sopstvene vrednosti

Jedan od razloga za ignorisanje loših postupaka kod muškaraca je i manjak samopouzdanja ili samosvesnosti. Većina devojaka u dvadesetim plaši se samoće i želi biti u vezi pod svaku cenu. Zato su žene u tridesetim jako dobro svesne sebe i svojih vrednosti te podjednako svesno biraju i svoje partnere. Shvatile su da njihova vrednost nema veze s tim imaju li ili nemaju muškaraca pored sebe.

Znaju da veza ne čini život i da ga ne uništava

Nesporno je da je divno imati nekoga u životu. Ali žene u tridesetim itekako znaju da to ne predstavlja njegovu bit i da ne postoji lepša stvar nego biti kvalitetno sam ako već nije moguće biti u kvalitetnoj vezi. Njima muškarac dolazi samo kao plus u već lepom životu.

Uživaju u boljem seksu

U tridesetim žene vrlo dobro znaju šta vole u seksu, a šta ne. Znaju da je prioritet njeno zadovoljstvo, a ne pokazivanje umeća muškarcu ili njegovo zadovoljenje. Takođe, znaju vrlo otvoreno da iskažu što žele, a šta ne.

Prepoznaju kada ne treba odustati

Kako znaju prepoznati kada treba otići, tako znaju i kada se treba boriti. Iznimno je važno prepoznati i da je želja za ostankom prisutna i kod druge strane. A žene u tridesetim to definitivno znaju.

Veruju u ljubav

U dvadesetim veliki broj devojaka izgubi veru u postojanje ljubavi zbog nesrećne ljubavi koja je iza njih. Žene u tridesetim postaju toga svesne i počinju ponovo verovati u ljubav. Jer ona zaista postoji.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter