Izvor:
01.12.2017 u 04:07
0

NAUČNICI SU UTVRDILI: Žene doživljavaju i do 60 orgazama u danu!

Ove žene doživljavaju i do 60 orgazama u danu – svaki dan, a naučnici su utvrdili kako im to polazi za rukom.

Super-orgazmi se ne odnose na nekoliko orgazama u jednom odnosu već na nekoliko desetina njih. Istraživači su pratili četiri Britanke i zaključili zašto one to mogu, a druge žene ne.

Pitanje da li je sve ovo samo mit ili istina vodilo je tim istraživača u dokumentarcu "The super orgasm". Oni su pratili su i istraživali pet različitih žena koje doživljavaju i do 60 orgazama dnevno.

Kako je to uopšte moguće, pitaju se naučnici godinama. Sada su otkrili i tvrde da je moguće da žena doživi tako nešto ako je opuštena, bavi se jogom, a njena veza sa partnerom je snažna. Istraživanje je opovrgnulo zaključke prethodnih studija da je super-orgazam mit.

Cilj istraživanja, i dokumentarca koji će uskoro biti prikazan je da se proveri da li su ove žene "drugačije" od ostalih ili stvarno svaka žena može postići super-orgazam.
– Verujem da se žene, koje se lakše uzbuđuju od ostalih žena, brže i lakše koncentrišu na užitak. Gledam na seks kao na sviranje u bendu. Morate da usavršite svoj seksualni instrument pre nego što počnete da svirate sa drugima. I morate tome da posvetite vreme. Terapeutski je za sve ljude da se posvete užitku – zaključuje dr Lin Vajs.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter