Izvor:
08.12.2017 u 14:28
0

ISTRAŽIVANJA SU POKAZALA: Zbog čega se muškarci i žene kaju u seksa!

Svi žalimo zbog nečega, a zanimljivo je da su kod muškaraca i žena obično u pitanju dijametralno suprotne stvari.

Prema najnovijim istraživanjima, muškarci najčešće žale zato što nisu imali odnose sa više različitih žena, dok dame, s druge strane, žale što su završavale s previše pogrešnih frajera.

Rezultati istraživanja pokazali su da je među glavnim ženskim razlozima za kajanje gubitak nevinosti s pogrešnim muškarcem, ali i nevera. Muškarce muči to što su se u nekom trenutku svog života previše plašili da priđu ženi koja im se sviđala i što nisu imali više seksualnih pustolovina u mladosti.

Istraživanje su sproveli američki istraživači na 25.000 ispitanika. Rezultati istraživanja, ipak, nisu toliko iznenađujući. Svoj komentar je dala psiholog Marti Haselton koja je sprovodila ovo istraživanje:

"Očigledno je da seks za jednu noć ostavlja veće posledice na žene nego na muškarce. Žaljenje muškaraca je razumljivo jer su oni programirani za reprodukciju za koju se šanse povećavaju uz veći broj partnerki", rekla je ona.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter