ZALJUBLJENI STE: Isprobajte ovo da održite ljubav!

 

Bitno da vas dvoje budete sami i da se prisetite zašto ste se zaljubili.

Do sada ste se već nekoliko puta uverili u to koliko su važni topli odnosi. Međutim, kada počnu da se hlade, valja isprobati ovo...

 

1. Fokusirajte se jedno na drugo

Ovo je teško postići na svakodnevnom nivou, ali vrlo je važno odvojiti neko vreme samo za vas dvoje. Posao, brige, obaveze, deca, prijatelji i porodica mogu da pričekaju barem sat vremena. Jer ako ne možete da posvetite ni to malo vremena jedno drugome, vaša iskra će polako početi da se gasi. Zato pobegnite od svakodnevice barem na kratko vreme, samo vi i vaš partner.

 

2. U redu je sanjariti

Nema ništa loše u povremenom sanjarenju i maštanju o drugim osobama kada ste u dugoj vezi. Naravno, dokle god samo na tome i ostane. Svi smo mi samo ljudi i normalno je da ponekad upoznamo nekoga ko nas privlači. Sanjarenje ne treba da bude rizik za vezu, već treba da posluži kao jedan od načina za održavanje ljubavne iskre.

 

3. Otputujte zajedno

Razbijte dugogodišnju rutinu putovanjem ili odmorom. Samo vas dvoje, pa makar to bilo i za vikend. Lokacija nije toliko bitna, koliko je bitno da vas dvoje budete sami i da se prisetite zašto ste se zaljubili i odlučili da zajedno provedete ostatak života. Kada osetite da je potrebno rasplamsati iskru, ovakav odmak od svakodnevice idealno je rešenje.

 

4. Ne zanemarujte ulogu donjeg veša

Francuskinje su svetski poznate po svom stilu oblačenja, i po tome što veliku važnost pridaju donjem vešu. Tako se u njihovim garderoberima uvek nalazi nekoliko lepih setova čipkastihgrudnjaka i gaćica. Iako se ne čini toliko važnim, lep donji veš je prijatno iznenađenje.

 

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost