Izvor:
16.12.2017 u 21:18
0

MUŠKARCI OTKRILI: Gde žene najviše greše kada su u vezi!

Muškarci i žene vole i praktikuju različite stvari kada je zabavljanje u pitanju.

Određenim ponašanjem žene mogu lako da privuku muškarca, ali ima i onih taktički skroz pogrešnih poteza koji će svakog od njih navesti da okrenu glavu i odu na drugu stranu.

Nekoliko muškaraca na Reddit-u otkrilo je gde po njihovom mišljenju žene najviše greše. Drage dame, obratite pažnju na sledeće stvari i nikako ih nemojte praktikovati jer one ne pale.

1. Kada lažete da vam se sviđaju iste stvari

-Gledao sam mog oca u braku sa ženama koje su poput njega volele pecanje i ribolov. Svakog vikenda je išao u prirodu, a svaka od njih mu je prebacivala što je negde ne izvede za vikend nego ide tamo. On je bar bio iskren. Moja devojka nema apsolutno nikakvog interesovanja i veze sa mojim hobijima, pa se ja znajući to trudim da organizujem vreme i provedem sa njom slobodne dane. Znam da tako neće biti zvocanja, jer se nijedno od nas ne pretvara, napisao je jedan momak.

2. Kada želite da juri za vama

– Budimo realni. Ako mi devojka priđe i pita me da li hoću da izađemo na piće, ne postoji neki veliki razlog zašto bih je odbio. To jednostavno obara sa nogu, iskustvo je jednog od posetilaca Reddita.

3. Navodite muškarce da se igraju igre pogađanja

-Recite nam šta želite! Nije bitno da li se radi o hrani, seksu, materijalnim stvarima, … Tako ćemo znati šta vam se sviđa i moći ćemo da vas iznenadimo u budućnosti i to prijatno. Užasno nas frustrira kada nam kažete `iznenadi me`, a onda se nedelju dana durite jer vam se iznenađenje nije dopalo, opisao je svoje viđenje jedan od korisnika.

4. Zauzimate određene poze i koristite filtere za slike na društvenim mrežama

Ovde mnogi muškarci zameraju stavljanje zečijih i psećih ušiju i njuškica, kao i kljunova.

5. Pravite se da vas je teško osvojiti

-Onog momenta kada primetim da devojka igra ovu igru, ja pomislim da me ne želi i odustajem, reko je jedan od momaka.

6. Pravite se glupe

Pravite se da ste glupave slatkice? Skroz pogrešna taktika po mišljenju većine ispitanika jer nema ničeg lošeg u tome da budete pametnije od momka s kojim ste na sastanku ili od konkurencije.

7. Kradete njihove dukserice i džempere i ne vraćate ih

To im nikako nije kul. Njihove stvari su ipak njihove stvari.

8. Niste otvorene što se tiče vaših emocija

-Kada mi devojka kaže otvoreno da nije više zainteresovana i da ne oseća ništa prema meni, ja je pitam da li sam u nečemu pogrešio i da li mogu da uradim nešto da se to promeni. Ako ne znam i ona samo ćuti i ode, onda smo oboje na gubitku, upozorio je jedan korisnik sve dame.

9. Nastavljate da ih golicate kada vam kažu da stanete

Kada vam muškarac kaže "ne" onda ga ispoštujte.

10. Insistirate da se bore za vas

Ukoliko im javno kažete da ste zainteresovane za nekog drugog muškarca i očekujete da se njih dvojica pobiju zbog vas, možete da zaboravite na obojicu.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter