Izvor:
19.12.2017 u 21:33
0

MUŠKARCI KONAČNO OTKRILI: Zašto skeniraju sve devojke oko njih?

Jedan muškarac rešio je da napokon reši ovu misteriju i objasni zašto moraju da skeniraju sve devojke oko njih.

Da li ste ikada primetile svog muškarca kako odmerava dekolte, noge ili zadnjicu druge žene? Ako niste, onda verovatno samo niste obraćale dovoljno pažnje.

Mnoge žene se sigurno pitaju da li je normalno da muškarci primećuju druge žene i njihove atribute kada su u vezi – a ovo pitanje postavljaju iz najrazličitijih razloga, besa, zbunjenosti, straha, pa čak i zabave.

A prost odgovor je: da, potpuno je normalno.

Ženama može da bude problem da razumeju da većina muškaraca uživa u primećivanju atributa drugih pripadnica lepšeg pola, a da to ni na koji način ne utiče na vezu u kojoj je.

Ako ih pitate zašto to rade, svi muškarci koje poznajete sigurno će vam dati iskren odogovor i objasniti da je to nešto čemu ne mogu da se odupru i da će uvek primetiti dobar dekolte ili sjajnu zadnjicu.

Sa druge strane, ma koliko to muškarcima bilo normalno, ako ste u prošlosti imali probleme sa samopouzdanjem, muškarac vas je prevario ili jednostavno mislite da je to što rade neprimereno – recite to svom muškarcu.

Tražite od njega da to ne radi kada ste zajedno. Ovo možda neće promeniti njegove navike ili način na koji misli, ali imate pravo da tražite da to ne radi toliko očigledno ako vam je zbog toga neugodno.

Međutim, svaka žena u vezi bi trebalo da se zapita da li je njegovo "lutajuće oko" samo jedan simptom koji pokazuje da stvari ipak nisu toliko idealne koliko se čini.

Da li ste zadovoljni njegovim učešćem u vezi? Da li je ranije imao problema sa vernošću? Da li vam pokazuje koliko vas voli? Da li ignoriše vaše potrebe?

Ako ste već primetili neke od ovih signala, onda možda taj pogled nije samo pogled.

Ali ako ste u vezi ispunjenoj ljubavlju i poštovanjem, onda bi trebalo da znate da muškarci ne pokušavaju da budu nepristojni sam ozato što su pogledali u još jednu lepu ženu u vašoj blizini.

Mnogi muškarci jednom kada primete dobar dekolte će istog trenutka zaboraviti na njega.

Svaka žena bi trebalo da zna šta joj u vezi odgovara, a šta ne. Ako znate da ste sa dobrim muškarcem koji vas voli i poštuje, onda ćete uvek biti žena koju primećuje više od bilo koje druge.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter