Izvor:
26.12.2017 u 22:54
0

NA KLIK OD LJUBAVI: Zavedite ga profilnom fotografijom na društvenim mrežama!

Verovatno vam je do sada puno puta stigla poruka ljubavne sadržine preko neke od društvenih mreža.

Put do ljubavne sreće danas često uključuje i šetnju virtuelnim servisima za spajanje usamljenih srca ili jednostavno društvenim mrežama gde je puno lakše započeti razgovor ili 'kliknuti' s nekim, a romansu nastaviti privatnim porukama.

Upravo profilna slika je ključni element koji najviše govori o osobi koja stoji iza profila, a u zanimljivom Ted predavanju matematičarka Hana Fraj otkrila je naučne činjenice koje stoje iza 3 osnovna pravila za dobru profilnu sliku na stranicama za pronalaženje srodnih duša.

Dakle, profilna slika treba biti:

1. Ne predobra i besprekorna

Besprekorna fotografija budi sumnju. Mnogi će pomisliti da je reč o lažnom profilu, a čak i ako se uvere da nije posredi prevara misliće da ste prepotentni i neće se rado upuštati u flert sa vama.

2. Ne loša

Naravno, za profilnu fotografiju neće postaviti neku na kojoj izgledate najgore moguće – tako ćete odbiti potencijalne udvarače.

3. Posebnost

Najbolja profilna fotografija reći će nešto o vama, pokazati zašto ste posebni – ako uživate u jedrenju, stavite fotografiju s jedrenja, ako ste poznati po zaraznom osmehu – fotografija na kojoj se smejete će najviše reći o vama, iako to nije možda ona na kojoj najbolje izgledate.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter