Izvor:
12.07.2016 u 20:17
0

ŠOKANTAN PODATAK: Evo koliko treba da traje normalan SEKS!

Naučnici ovih dana su istražili koliko bi “normalan” seks trebalo da traje.

Pošto svako seks doživljava na različite načine i pod seks ubraja različite stvari, naučnici su odlučili da se ograniče na vreme od penetracije penisa u vaginu do ejakulacije. Problem ovog istraživanja je bio taj što ljudi uglavnom ne prate trajanje seksa, već su zaokupljeni drugim stvarima, pa istraživači nisu mogli samo da pitaju određeni uzorak parova.

Odlučili su zato da okupe 500 parova koji su morali da koriste štopericu za vreme seksa. Nešto pre samog ulaska penisa u vaginu su morali pokrenuti sat, a nakon ejakulacije zaustaviti. Naučnici su tako dobili veoma raznolike rezultate, delom i zbog ove nesavršene metode koja dosta utiče na sam seks.

Rezultati su se kretali od 33 sekunde do čak 44 minuta. Ovolike varijacije u rezultatima su pokazale da ne postoji “normalna” dužina trajanja seksa, već da to zaista varira od osobe do osobe. Iz dobijenih rezultata su izvukli prosek od 5,4 minuta.

Osim toga, izvukli su još neke zanimljive zaključke. Dokazali su da korišćenje kondoma ne utiče na dužinu trajanja seksualnog odnosa, niti činjenica da li je muškarac obrezan ili nije. Takođe, primetili su da seks u Turskoj traje mnogo kraće (3,7 minuta), nego u ostalim zemljama koje su učestvovale u istraživanju (Holandija, Španija, Velika Britanija i SAD). Zaključili su i da se stariji parovi kraće i seksaju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter