Izvor:
28.12.2017 u 23:31
0

MUŠKARCI ŽELE BRAK I SREĆNU ŽENU: Kako bi se to desilo, najviše pažnje obraćaju na ove stvari! (foto)

Čini se da su žene sve vreme imale pogrešnu sliku o tome šta muškarcima treba.

Žene misle da muškarci uopšte ne razmišljaju o braku ili da jednostavno žele ličnog roba koji će im ispunjavati sve želje.

Međutim, ovo je prilično daleko od istine.

Većina muškaraca želi da njihove žene budu srećne. Žele da imaju porodicu i budu voljeni.

A kako bi se to desilo, najviše pažnje obraćaju na ove stvari:

1. Razumevanje

Da, muškarci žude za tim da ih neko napokon shvati. Oni žele da ih buduće žene podržavaju u teškim vremenima, da razumeju njihove hobije i ne krive ih za sve greške i neuspehe koji im se dese.

Muškarci vrlo često tokom života nikada ne dobijaju razumevanje i zato pokušavaju da nađu partnera koji će im to pružiti.

2. Manje drame

U redu je kada se svađate sa svojim mužem oko nekih sitnih stvari u privatnosti vaša 4 zida. međutim, kada pravite scenu ispred njegovih prijatelja ili porodice, to otvara put ka preziru, mržnji i besu.

Najveći deo muškaraca želi da se problemi rešavaju mirnim putem.

3. Iskrenost

Svi želimo da čujemo istinu, ali ne možemo da budemo potpuno iskreni sve vreme. Kada je brak u pitanju, partneri bi trebalo da budu iskreni i govore istinu čak i kada ona može da zaboli.

I dok žene mogu da podnesu laž i oproste partneru, muškarci imaju veliki problem da pređu preko bilo kakve laži.

4. Romantika

Žene nisu jedine koje vole romantiku. I muškarci žele da njihove buduće žene ne zaborave na romantične večere nakon venčanja.

Mnogi muškarci beže u kafane jer ne mogu da podnesu lenjost i nezainteresovanost svojih žena.

5. Prostor

Baš kao što je ženama potreban lični prostor, i muškarcima je potrebno vreme koje će provesti sami. Ako želi da se sam prošeta, to ne znači da ide da se vidi sa drugom ženom, već mu je potrebno vreme da se posveti nekim svojim mislima, problemima, ciljevima i željama.

6. Slušanje

Oba partnera u vezi bi trebalo da slušaju jedno drugog, ali činjenica je da su muškarci bolji u tome jer znaju da ako ne slušaju ženske probleme, one mogu da se naljute na njih i nedelju dana ne progovore ni reč.

7. Tišina

Mir i tišina su dragocene stvari koje ignorišemo. Ma koliko bilo primamljivo da započnete svađu kada negde pogreši, ne počinjite je kada dođe kući. Možda je imao naporan dan i samo su mu potrebni mir i tišina.

Poslednja stvar koja mu u tom konkretnom trenutku treba jesu žalbe i negativne misli.

U osnovi, većima muškaraca nije toliko loša koliko žene misle i mogu da budu savršeni muževi.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay, Twitter/VictorBarbone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter