Izvor:
13.07.2016 u 17:26
0

OVO SU ODGOVORI na pitanja o seksu koja vas najviše zanimaju!

Jesam li sam normalna tamo dole?

Odnosno, da li moj libido normalan? da li moje maštarije čudne? Izgleda li moja vagina normalno? Bez brige, potpuno ste normalni, kako god stvari stajale. Sve dok vaši seksualni apetiti i zadovoljstva ne nanose nikome štetu i dok ne kršite nikakve zakone, slobodno možete biti mirni. A što se izgleda vaše vagine, vašeg libida i seksualnih maštarija tiče, možete biti još bezbrižniji. Uveravamo vas da vaša vagina, kako god izgledala, izgleda normalno, a libido je apsolutno relativan pojam. Neki ljudi imaju potrebu za svakodnevnim seksom, neke zadovoljava tek jedan seks nedeljno, a neke još i rjeđe. Koliki god vaš libido bio i koje god potrebe za obogaćivanjem seksualnog života imali, nemojte se upoređivati s drugima, već se prepustite i opustite i nemojte se stiditi svojih potreba!

Koliko često je normalno imati seks?

Brojna istraživanja su pokazala da je prosek učestalosti seksa u dugogodišnjim vezama i brakovima otprilike jednom do dva puta nedeljno. Novopečeni parovi uglavnom seks imaju češće, ali što veza duže traje to će seks postajati sve ređi. Kao što smo već spomenuli, uživajte u onoliko seksa koliko vama i partneru odgovara i nemojte da se opterećujete razmišljanjima da li ste ispod ili iznad proseka.

Da li mogu da zatrudnim iako nije svršio u mene?

Iako ste verovatno želeli da čujete drugi odgovor, ali odgovor je DA. Samo jedan spermatozoid je potreban za oplođivanje, a tokom seksa se oslobodi više njih (čak iako zvanično ne svrši).

Da li mogu da zatrudnim i tokom menstruacije?

Ponovno, DA! Ni slučajno nemojte da zanemarite kontracepciju samo zato što imate menstruaciju jer nikada ne znate je li vam se menstruacija možda poklopila s plodnim danima.

Zašto ne mogu da doživim orgazam?

Iako postoje žene koje zbog zdravstvenih razloga ne mogu postići orgazam, za većinu prolem je u glavi. Možda zapostavljate važnost predigre, praktikujete nespretne poze za postizanje orgazma, ili ste možda opterećeni jurcanjem za glavnom nagradom u toj meri da zapravo uopšte ne uspevate da se opustite i uživate. Isprobajte poze koje ženama garantuju maksimalnu stimulaciju klitorisa i najdublju penetraciju, zaboravite na orgazam i jednostavno se prepustite užitku!

Izvor:Cosmopolitan
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter