Izvor:
04.01.2018 u 15:51
0

NEKADA JE TEŠKO OSEĆATI SE SEKSI U KREVETU: Evo kako da to promenite!

Nekada je teško osećati se seksi u krevetu. Možete da dobijete samopouzdanje tokom poslovne prezentacije, ali nekada može da se desi da se u krevetu osećate loše. Nije moguće preko noći postati seks boginja ali uz pomoć ovih saveta možete da podignete samopouzdanje.

Teško je otvoriti svoju seksualnost zato što se osećate ranjivo na odbijanje – rekla je jedna doktorka i seks stručnjak.

Seksi donji veš
Sigurno izgledate dobro i u klasičnom grudnjaku i gaćama, ali ako nosite nešto što nije baš u vašem stilu, može da vam prodrma samopouzdanje.

– Čipkani crveni veš ili korset mogu da vam pomognu da se osećate kao da igrate ulogu seksi zavodnice.

Igrajte uloge
Seksualna prerušavanja su nešto što su svi uradili. Ali ovde se ne radi o francuskoj sobarici već o totalno drugoj ličnosti čiju seksualnost želite da dobijete.

Pustite muziku
Ne mora da bude spora, a ni romantična. Slušajte nešto što vas čini seksi i senzualnim. Nešto što će da vas učini da nemate granice i da se ponašate ludo.

Stavite poseban parfem
Znate onaj parfem koji stavite za posebne datume, kao što su venčanja, prvi sastanci i poslovni ručkovi. Ovo će vam prodrmati samopouzdanje.

Stavite ulje na kožu
Esencijalna ulja čine kožu da izgleda sjajnije i glađe. Savršeno je kao alternativa za skupi donji veš. Utrljajte malo ulja u telo i pogledajte se u ogledalu. Izgledaćete kao model za kupaće kostime.

Aksesoar
Kada se skinete, ostavite nakit na sebi. To će vam dati utisak kao da ipak imate garderobu koja vas čini seksipilnijom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: nevseoboi.com.ua

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter