Izvor:
16.01.2018 u 15:12
0

PREMOSTITE BRAČNI JAZ: Čarobne formule koje će poboljšati seksualni život!

Brak je već decenijama na optuženičkoj klupi zbog ubistva seksualnog života. Sudi mu se sa svih strana, a da li je baš tako u praksi?

Kroz život, posebno bračni, "prođu" razna dešavanja. I ljubav, ali i bolesti, tuge, odrastanje, radost, gubici…. sve to čini paletu zajedničkog života. Slede i mnogobrojne obaveze koje oduzimaju dosta energije, pa je sve manje vremena za vođenje ljubavi. Takođe, velika istina je i da nema čarobne formule koja će poboljšati seksualni život, jer je svaka osoba priča za sebe.

Ono što partneri treba da prihvate jeste činjenica da je sve stvar dogovora – nije brak bez seksa problem sam po sebi, već samo simptom nečeg dubljeg i ozbiljnijeg.

O svemu treba da razgovarate i što je najvažnije to se dešava gotovo svim parovima. Važno je da želite da premostite bračni jaz. Ako je to vaša odluka, sigurno ćete uspeti.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter