Izvor:
21.01.2018 u 23:32
0

IZNENADIĆETE SE: Muškarci najviše vole ovo u krevetu!

Iznenadićete se kada ovo budete pročitali!

Na Univerzitetu Indiana sprovedeno je istraživanje o tome šta muškarci i žene najviše vole u krevetu.

Čak 1.046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine učestvovalo je istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu.

Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarce uzbuđuje milovanje, nežnost. Dakle, poljupci, maženje, grljenje – uprkos svim očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu.

Voditeljka istraživanja dr Debi Herbenik kaže: „Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih neko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jeste činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci, a ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter