Izvor:
22.01.2018 u 16:00
0

MALE GRUDI PRIVLAČNIJE: Zbog ovoga čete ih i vi i on više voleti!

Kada ovo pročitate, više nećete maštati o velikim grudima.

Dogi poza sa manjim grudima može biti bolja nego što mislite. Grudi ne pate u ovoj pozi, devojke sa malim grudima mogu prsima u potpunosti da se spuste na krevet i priuštiti vam nezaboravan osećaj, i pogled!

I malene grudi su jako osetljive, na dobar način. Štaviše, istraživanje u Beču sprovelo je studiju koja je otkrila kako su velike grudi čak 24 odsto manje osetljive od malenih. Dakle, slobodno im posvetite zasluženu pažnju!

Devojke sa malim grudima mogu da ne nose grudnjake i da ne izgledaju vulgarno, a da mame poglede.

Svaki seksi grudnjak koji postoji na svetu, na ženama sa manjim grudima izgleda seksi. I ne postoji grudnjak koji ne možemo nositi kao na primer žene sa velikim grudima koje su doživotno osuđene na određene modele.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter