Izvor:
10.02.2018 u 15:06
0

SAVRŠEN SEKS U KADI: Ovo su samo neke od poza koje vam preporučujemo da probate!

Ako ste dugo u vezi i želite da učinite seksualni život zanimljivijim onda je seks u kadi pravi način da ove zime priuštite sebi i partneru nešto zanimljivo.

Seks u kadi može da bude pomalo rizičan, ali svakako uz pravo uputstvo i poverenje možete da doživite najbolji seks ikada. Da ne naglašavamo kako će vam topla kupka prijati kada napolju malo zahladi.

Posle napornog dana na poslu napunite kadu kada dođete kući i zajedno sa partnerom prepustite se uživanju. Ovo su samo neke od poza koje vam preporučujemo da probate.

– Naslonite se laktovima o obod kade i prepustite partneru da diktira ritam. Prijaće vam da ne morate mnogo da se trudite, a muškarac će uživati u osećaju kontrole.

– Zauzmite položaj obrnute kaubojke i priuštite vašem partneru seks za pamćenje.

– Dok ste u ovoj pozi, uzmite u ruku tuš i jačim mlazom vode stimulišite vaš klitoris za jači orgazam. Osećaj je takav da ćete se posle kleti u baš taj orgazam.

– Intimnija i opuštenija varijanta je da se licem okrenete ka partneru i sednete mu u krilo. Uživajte u toploj kupki u koju vam savetujemo da stavite par kapljica eteričnog ulja.

Lagana muzika u pozadini učiniće da zaboravite na sve i prepustite se uživanju.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter